Aqua Air Services - Alles over Asverstrooiing
     
biodecournen  

Wat zijn biologisch afbreekbare zee of eco-urnen?

Dit zijn urnen gemaakt van honderd procent biologisch afbreekbare materialen die oplossen onder invloed van water of de omstandigheden in de grond. Binnen enkele uren tot maanden breken ze op natuurlijke wijze af. Zo wordt de as op een mooie, waardige en milieuvriendelijke manier vrij gegeven aan de elementen.

Waarom kiezen voor een biologisch afbreekbare zee of eco-urn?

De as kan niet door plotselinge windvlagen, golfslag of andere veranderlijke weersomstandigheden op plekken terecht komen anders dan daar waar de nabestaanden het bedoeld hebben.

Het kan uit milieu overwegingen een bewuste keuze van de overledene of nabestaanden zijn. De as verdwijnt niet zichtbaar voor de nabestaanden. Dat geeft voor veel mensen een minder definitief gevoel.

Indien u er voor kiest de bijzetting door Aqua Air Services te laten verzorgen, dan is er de mogelijkheid om de urn door ons mee te laten nemen en af te laten vullen.

Aqua Air Services kan zee en eco-urnen in diverse vormen, kleuren, materialen en prijsklasse leveren. Op onze site www.biodeco.nl vindt u een uitgebreide collectie biologisch afbreekbare urnen. De meeste urnen zijn op voorraad of binnen enkele werkdagen leverbaar. Voor meer informatie of advies op maat kunt u contact opnemen per mail info@aquaairservices.nl of telefonisch 070-2126994.

  biodeco
Copyright Aqua Air Services tel: 070 2126994 email info@aquaairsevices.nl