asverstrooiing per boot
 

Asverstrooiing per schip

Vanuit alle havens langs de Nederlandse kust, de rivieren en binnenwateren verzorgt Aqua Air Services asverstrooiingen. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn mogelijk, dit is afhankelijk van de per haven beschikbare scheepsfaciliteiten. Scheveningen is de 'thuishaven' van Aqua Air Services, deze is door zijn ligging, bereikbaarheid en mogelijkheden de meest gangbare uitvaarthaven naar zee.

Van elke asverstrooiing maakt Aqua Air Services een mooi en gedenkwaardig afscheid, dit door het gebruik van maritieme tradities, die bij een asverstrooiing op het water van kracht zijn.

Het schip vaart met de vlag halfstok het openwater op, hier heeft u de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as zelf boven het water uitstrooit. U kunt ook een bloemengroet aan uw dierbare meegeven.

Na de verstrooiing vaart het schip als laatste groet een ronde om de verstrooiingslocatie en de scheepshoorn of scheepsbel wordt geluid. De vlag wordt gehesen en het schip keert terug naar de haven.

Indien men kiest voor een door een medewerker van Aqua Air Services begeleide asverstrooiing, bent u geheel in de gelegenheid zich te richten op het afscheid. Daarnaast kunt u gebruik maken van de door ons ontwikkelde urnhouder, deze maakt het mogelijk de as op een waardige wijze uit te strooien boven het water zonder de ongewenste effecten die vaak door de wind en de golven worden veroorzaakt.

Op verzoek verzorgen wij een muziekinstallatie aan boord en maken een fotoreportage die u na afloop op een CD wordt toegezonden.

Asverstrooiing per schip vanaf € 300,-

Voor uitgebreide informatie over de diverse schepen die wij kunnen inzetten voor een asverstrooiing of bijzetting vanuit alle havens langs de Nederlandse kust, de rivieren en binnenwateren, kunt u op de onderstaande afbeelding klikken en van daaruit uw keuze voor een haven en een schip maken. Voor meer informatie of advies op maat kunt u contact opnemen per mail info@aquaairservices.nl of telefonisch 070-2126994.


    Overzicht boten voor een asverstrooiing
 
Copyright Aqua Air Services tel: 070 2126994 email info@aquaairservices.nl