vli
 

Asverstrooiing per vliegtuig

Aqua Air Services biedt verschillende mogelijkheden op dit gebied

. Onder begeleiding van maximaal 2 nabestaanden.
. Fly-by op een zichtlocatie voor alle nabestaanden.

De vliegtuigen die gebruikt worden voor de plechtigheid zijn 4 persoons toestellen, hierdoor is het mogelijk dat er naast de piloot en de begeleider van Aqua Air Services nog twee nabestaanden mee kunnen vliegen. Er wordt gevlogen naar de gewenste locatie waarbij van verschillende vliegvelden gebruik wordt gemaakt.

- locatie tussen de Zuid-Hollandse Eilanden en Zandvoort. vanaf € 475,-
- locatie voor Zeeland of Noord-Holland. vanaf € 535,-
- locatie gelegen aan IJsselmeer en Markermeer. Vanaf € 495,-
- locatie tussen Castricum en Texel. Vanaf € 495,-

Fly-by asverstrooiing per vliegtuig of helikopter

Bij deze speciale manier van asverstrooien vliegen de nabestaanden niet zelf mee maar staan opgesteld aan het strand of op de oever van een locatie naar keuze. Het vliegtuig vliegt aan boven het openwater met een fly-by als groet naar de nabestaanden. Daarna draait het vliegtuig weg boven openwater en wordt er een cirkel ingezet. Na het voltooien van deze cirkel wordt op afstand weer voorbij gevlogen waarbij de as zichtbaar wordt verstrooid. Hierna volgt een extra ronde als laatste groet aan de overledene en als afscheid naar de nabestaanden. Vanaf € 495,-

Klik hier voor een korte impressie op Youtube over de asverstrooiing per vliegtuig

Asverstrooiing per helikopter

Het is voor de nabestaanden mogelijk om op verzoek aan boord te gaan op een locatie buiten de gebruikelijke vliegvelden. Er is keuze uit verschillende toestellen waardoor het mogelijk is om met maximaal vijf personen mee te vliegen. De kosten van een asverstrooiing per helikopter zijn afhankelijk van het aantal personen, de gewenste locatie van opstappen en de locatie van verstrooien. Op aanvraag maken wij een vrijblijvende offerte.

 


 
Copyright Aqua Air Services tel: 070 2126994 email info@aquaairservices.nl